2014. november 18., kedd

Igen, igen, most felvágok...

IMÁDOK sajtós lenni, legalábbis addig, amíg ez azt jelenti, hogy filmeket nézhetek premier előtt ingyen. Duplán imádok, ha azt jelenti, hogy a rajongók nagy részével ellentétben (bibibíí, avagy Meggie ma nem vette be a gyerekesség elleni bogyóit) én már tegnap láthattam a Fecsegőposzáta első részét!!

Na, de ne siessünk ennyire előre. Mikhez volt szerencsém az utóbbi hetekben a Filmpont.hu-nak köszönhetően?


Íme, a legújabb Sparks-recept: gazdag lány (pipa), szegény fiú szomorú és gyalázatosan borzalmas családi háttérrel (dupla pipa), egy öreg jótevő (pipa), húsz év, no meg még mindig dúló érzelmek (tripla pipa). De hogy mit lehet ebből kihozni?
Újabb románcot üdvözölhetünk a mozikban, amely ezúttal azonban nem kamaszok vagy „teljes értékű” felnőttek, hanem kapunyitási pánikban szenvedő fiatalok között alakul ki. Ráadásul két éjszaka alatt. Érdekes koncepció, amely azonban a felszínesség és a kedves humor szintjén marad.
És a film, amit mindenki* vár... 


A november egyik várva várt filmje megérkezett! Hogy mit kapunk tőle? Bevallom őszintén, körülbelül ugyanannyit, mint a második résztől, csak egy kicsit borongósabb hangulatban. Nem mintha ez kevés lenne: lelkiismeretes rendezés, jó színészek, kicsit kiszámítható sztori és még Jennifer Lawrence is énekel.
Mivel itt nem élhettem ki rajongói szemszögemet, írni fogok egy hosszabb, vesézősebb, "fangirlösebb" változatot is! De azt majd csak a szerdai premier után, amit a barátaimmal nézek. ;) (Igen, halmozom az élvezeteket.)

*Na jó, majdnem mindenki...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése