2011. június 9., csütörtök

Jamie Cambell Bower mint Jace Wyland?!

Igen, jól olvassátok. Már már egy ideje, azaz pár napja tudni lehet, de hála a vizsgaidőszaknak, hozzám csak ma jutott el a hír. És az első gondolatom az volt: mi van?!?!
Sajnos, a továbbiak is. Nem így képzeltem el Jace-t. Én is azoknak a körébe tartozom, akik a dögös Alex Pettyfert várták erre a szerepre (állítólag az írónővel egyetemben – és ez azért jelent valamit…). Ő a tökéletes Jace. Még mielőtt belegondoltam volna, úgy jelent meg a szemeim előtt. És ő hasonlít a Burdge Bug-féle képekre is. De Jamie…
Szó sem róla, nincs bajom a pasival. Ő a Ginny-t alakító lány, Bonnie vőlegénye, játszott Johnny Depp oldalán, szerepelt az Alkonyat folytatásaiban, mint az egyik rosszfiú, és Grindelwald fiatalkori szerepe is az övé a Harry Potterből. De nem Jace.
Jace sokkal… finomabb, tökéletesebb, szimmetrikusabb arcú. Elegánsabb, még akkor is, ha éppen csupa vér. Makacs, önfejű, nem fél semmitől, arrogáns, de vannak érzelmei, és a szeretteiért mindent megtesz. Attól félek, hogy ezt Jamie nem tudja majd átadni, míg Alexnek a többi filmjében is olyan volt a mozgása, a kisugárzása, hogy érezni lehetett a „jaceségét”.
Bár még csak a két főszereplő van meg, egyre inkább az az érzésem, mintha mindenki szereplőt egy hasonló, de azért bőven „B” kategóriás megoldás játszana el. Tudom, hogy ez így durván hangzik, de akkor sem tökéletesek… Már csak az mentheti meg őket a szememben, ha jól játszanak. És ha könyvhű lesz a forgatókönyv… (Bár ez utóbbi hiú ábránd. Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.)
További képek:
(Ezt szeretem. Itt legalább a kisugárzása jó. Még ha Jace nem is dohányzik...)
(Karddal a kezében, Arthur királyként.)
(Bájos, meg minden, de akkor is olyan igénytelen nekem. Legalábbis Jace-hez.)
És, íme, néhány videó:



(Énekelni legalább tud. Kellemes hangja van.)



(Sapkában.)



(A Camelotban. Mindig is sajnáltam Arthur királyt. Olyan durva, hogy a szerelme és a legjobb barátja árulja el, még ha nem is szánt szándékkal.)



(egy kis mix a szereplőkből. Mit gondolsz? Szerintem totál nem megfelelőek. Így jobban belegondolva még CSÓKOLÓZNI sem tudnám elképzelni őket.)


És valaki véleménye. Van, aki jobban kiakadt, mint szerény személyem. Azt hiszem, egészen jól leírja az egészet.:)
(Azért szegény cica ott a végén... Ne aggódjatok, nem verik, mint olyan sok filmben, de az a hang...)

3 megjegyzés :

  1. Egyetértek a sikoltozóssal... Molly Quinnt akarom, a hangoskönyvét is ő mondja fel! és Alex Pettyfert!

    VálaszTörlés
  2. Én is Alex Pettyfert akarom! Nem igaz, hogy az embereknek nincs szemük... -.-" Ezt nem azért mondom, mert annyira ronda - mert az -, hanem azért mert annyi Jace-sárm nincs benne, mint egy fogkefében. Nagyon elcseszték az eddigi szereplőket. Collins a szemöldöke miatt akasztott ki, ez a srác meg azért, mert annyira nincs benne semmi Jace-stílus, hogy már szinte fáj az embernek a feje. -.-" Remélem, hogy legalább Simon szerepére normális képű embert fognak választani, aki hasonlít az olvasók elképzeléseihez.
    Puszi : Clary

    VálaszTörlés
  3. Clary: Én is. Brutálisan imádkozom, hogy Simont, Alecet, Magnust és Luke-ot, a kedvenc szereplőimet, ne rontsák el. Meg Isabelle-t sem - bár dögös, sötét hajú csajt csak könnyebb találni, mint törékeny vöröst, ugye? Ugye?

    Amúgy lassacskán összeáll az álom szereplőgárdám, az is megér majd egy bejegyzést.;D

    Lilyana: az én Clary-képembe nem annyira illik Molly, de Alex... miért, miért, miért nem vállalta?!

    VálaszTörlés