2012. szeptember 19., szerda

Rubonvörös előzetes - "fangörlködős" bejegyzés

Kijött a Rubinvörös első hivatalos előzetese. A nyúlfaroknyi összeállítás elég volt arra, hogy öt-tíz percen keresztül "fangörlködve" pörögjek a székemen, és azért a valószínűtlen dologért imádkozzak, hogy egy német filmet is átvegyenek a magyar mozik, ne csak hollywoodi társait.

Míg A burok képeit látva mindig arra gondolok, hogy csak kellő mennyiségű szíverősítővel (hogy vodka vagy abszint, még képlékeny :D) rohanok majd a moziba megnézni az egyik kedvenc YA történetemet, addig ezt nézve arra, hogy "óóóóó, te jó ég, és erre még várni kell!", illetve "beleszerettem Gideonba, még akkor is, ha csak két mondata és négy másodperce van a trailerben!", valamint "hűűűű, ááááá, jeee!". Aztán az agyam a túlpörgéstől elkezd füstölni, majd hirtelen leáll. Akárhányszor nézem újra.

Remélem, a magyar mozik megszánják a rajongókat, és kivételesen nem csak amcsi, hanem egy német filmet átvesznek... Nem lehetne írni valami petíciót?

2 megjegyzés :

  1. Helllllóóóó! :D
    Én iiiisss annyira vároooom!!!!!!!!!!!:)) Én is fangirlködtem egy sort meg sikítoztam!!! Annyira várom már, h az leírhatatlan. Már mióta bejelentették, h megfilmesítik :D
    És remélem átveszik vagy ha nem, jön a petíció :D

    VálaszTörlés