2011. augusztus 15., hétfő

A Nagy Doctor Who Áttekintés – A 4,5. évad

Mert bizony van ilyen is. A Tízes és a Tizenegyes Doktor közti átmenetet egy öt részes évad előzi meg, amit a negyedik évad speciális részeinek neveztek ki. Az elsőt karácsonykor, a másodikat húsvétkor, a harmadikat ősszel, a negyediket a következő karácsonykor, az ötödiket pedig Újév napján adták le. Lássuk, mit alkottak!
The Next Doctor: a Doktor idei karácsonyát kénytelen egyedül tölteni, míg az 1800-as években Doktorért nem kiált egy nő… És fel nem tűnik egy másik férfi, aki azt állítja magáról, hogy ő a Doktor.
Kategória: Humor.
Skála: 4,5.
Kategória: Megható.
Skála: 3.
Ismert színész: David Morrissey (BBC-s Értelem és Érzelem, A másik Boleyn lány) és Dervla Kirwan (BBC-s Casanova).
Planet of the Dead: a sorozat 200. részében a Doktor a 200-as buszra száll, hogy aztán utastársaival, köztük egy körözött bűnözővel egy másik bolygón találja magát…
Kategória: Humor.
Skála: 3,5.
The Waters of Mars: a Doktor teljesen új oldalát ismerhetjük meg… Nagyon emberi, de másképp, mint a Martha melletti duplaepizódban. Emellett ijesztő is rendesen, érdemes megnézni.
Kategória: Rémisztő.
Skála: 4,5.
Kategória: Érzelmes.
Skála: 4,5.
Ismert színész: Lindsay Duncan (Lost in Austen, Napsütötte Toszkána).
The End of Time: a befejező duplaepizód, mely nagyszabásúan zárja le a Tízes életét. A „Négyszer fog kopogni”-szálat nagyon jól megoldották.
Kategória: Megható.
Skála: 4,5.
Ismert színész: Timothy Dalton (Üvöltő szelek, Scarlett, Vaskabátok – amennyiben nem láttad, nézd meg most!).

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése