2012. július 16., hétfő

100.

Mivel konkrétan ez a bejegyzés a századik a blogomon (taps és ováció), arra gondoltam, valahogyan meg kéne ünnepelni. Amolyan Meggie-módra.



Először az jutott eszembe, hogy ennek örömére írok egy olyan bejegyzést, ami az örök favoritjaimról szól, azokról a dolgokról, amik alapvetően meghatározzák az ízlésem. Aztán rájöttem, hogy ami a legjobban meghatároz engem, az az írás. Márpedig most dolgozok egy nagyobb projekten, és életemben először nem is mondom, mit érzek ezzel kapcsolatban, nehogy elmúljon. Ráadásul érdekel, hogy milyen képet találnátok a szereplőkhöz, akiket mozgatok ebben a történetben. Az utóbbi napokban kerestem bőszén, de sehol sem leltem hozzájuk illőt. De hát én sem ismerek minden filmet és hírességet, erre jó, ha segítséget kapok.

Na jó, meg reklámozni is szeretném magamat. A fantasztikus(nak szánt) történet elolvasható itt!

A szóban forgó mű egy fantasy-féleség. Nem olyan, amiben trollok, orkok és törpök vannak, de még csak vámpírok sem rohangálnak benne (vagy legalábbis nem kifejezetten…). Plusz, előre szólok, a főszereplő lány kifejezetten idegesítő a kezdetekben, de mint minden ebben a világban, ez is változik.

Abbey Kinsey ugyanis belesik a Gödörbe, ahonnan nincs szabadulás, ráadásul egy halom lökött indián is üldözőbe veszi, hogy megcsapolja a vérét. Még szerencse, hogy felbukkan egy rejtélyes idegen, aki megmenti a fent említett hölgyeményt, hogy aztán együtt próbáljanak megszabadulni abból az átkozott, rejtélyes, veszélyes világból. Meg hogy kölcsönösen egymás agyára mehessenek.

Mint láthatjátok, ők ketten a főszereplők, de akadnak majd főbb mellékszereplők is. Azonban róluk később ejtek szót, ők egyelőre nagyrészt a fejemben léteznek. Tehát lássuk Abigail Kinsey-t és Raymond Nicolas Holmest!

Abbey-nek hosszú, festett vörös haja van, és szürkés-kék szemei. Bőre fehér, arca szabályos, tipikus „mindenhez megy” ovális fejforma, az alakja pedig a los angelesi elvárásoknak megfelelően vékony. A történetben nagyrészt a fehér (illetve egy idő után piszkos szürke-barna) topjában és farmernadrágjában szaladgál, rózsaszín Converse-szel és zöld bikinivel.

Ray magas, sötétbarna haja van, mely elég hosszú ahhoz, hogy össze-vissza meredezzen a fején. Arcéle kiálló, orra kicsit hosszú, a szemei pedig eltérőek: egyik zöld, a másik barna (na igen, keressünk dögös, heterokróm pasikat! :D). A történet során 1800-as évekbeli ruhákban járkál: fekete nadrágban, lovaglócsizmában, ingben, az oldalán fegyvertáskával és minimum két pisztollyal.

Ti kiket tudnátok elképzelni Abbey-ként és Ray-ként?

És, ha ez nem lenne elég, tényleg megírom az „engem meghatározó favoritok” bejegyzéseimet, regényekre, mangákra, filmekre és sorozatokra bontva. Tehát, kedves Olvasóim, rettegjetek, nagyfokú zsenialitással fogtok szembenézni az elkövetkezendő négy bejegyzésben! 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése