2012. július 11., szerda

Megvan Simon

Na, nem mintha eltűnt volna, egyszerűen kiderült, ki az a titokzatos angol színész, aki Simont fogja játszani a Csontvárosban. (Ili, mielőtt unottan továbbtekersz, ismerős lesz az illető!!)

Cassandra Clare hivatalosan is megosztotta a tumblr-jén, hogy Robert Sheehan alakítja majd a kocka, szerepjátékos, szemüveges legjobb barátot. Meg kell mondjam, ami engem illet, körülbelül az utolsók között szerepelt volna az elképzelt színészek között.



A srácot a Misfits című angol sorozatból ismerem, ahol az igencsak bunkó, kissé szerencsétlen és idegesítő, mégis szerethető Nathant játszotta. Ez teljesen más karakter, mint Simon, így kíváncsi vagyok, mennyire tudja majd őt visszaadni, illetve én mennyire tudok majd elvonatkoztatni a kis taplótól(, akit amúgy nagyon bírtam).

2 megjegyzés :

  1. Még jó, hogy rögtön ott szerepel a nevem a Csontváros után, mert tényleg unottan tovább akartam görgetni. Jól ismersz. :-)
    Amúgy csak "Nathan" miatt nem fogom megnézni a filmet, még úgy se, hogy a Misfits-et imádom. A regény több, mint elég volt. Még egyszer nem kínzom magam vele.

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy ismerlek.:D Nem is azért mondtam, hogy nézd meg, csak érdekesség.:) Amúgy kezdek egyre jobban megbarátkozni a ténnyel, hogy ő játssza majd Simont.

    VálaszTörlés